El CN Terrassa afronta els quarts de la Copa Catalunya contra el CN Sant Andreu

Primer test de la temporada per l’equip sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa. Els egarencs disputaran el seu primer partit oficial del curs aquest dilluns, a partir de tres quarts de nou del vespre, a la piscina del Club Natació Sant Andreu. Serà el xoc d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya, una competició que servirà als de Dídac Cobacho per començar a agafar ritme de cara als propers compromisos europeus.

El Natació afronta el partit d’anada amb les baixes de Sergi Mora, que es troba disputant la Lliga d’estiu de Malta, així com dels joves Oriol Rodríguez i Bernat Sanhuja, convocats amb la selecció espanyola sub-20 pel Campionat d’Europa que es celebra a Bielorrússia. L’objectiu dels terrassencs serà obtenir el millor resultat possible a la piscina Pere Serrat per poder afrontar el matx de tornada del proper dimecres a Terrassa, amb les màximes garanties. En cas de passar de ronda, l’equip de Cobacho s’enfrontaria al guanyador del Mediterrani-Sabadell amb la mirada posada a la final i sense renunciar mai al títol.

El Club Natació Terrassa afronta una nova temporada amb la màxima ambició, i és que els reforços realitzats per l’equip poden convidar a l’optimisme i a plantejar-se noves fites. La fase decisiva de la Copa Catalunya està programada per a finals de la propera setmana. Divendres es disputaran a partit únic les semifinals i dissabte la final, en una seu encara per determinar.