El CN Terrassa agafa múscul a l’Àrea Olímpica amb dos pavellons i dos projectes més en cartera

Un pàrquing per a més de 300 places i una nova piscina coberta. Són els dos projectes que el CN Terrassa ha hagut d’aturar per la situació econòmica que passa l’entitat amb l’estat d’emergència sanitària per la Covid-19.

El dèficit d’aparcament de vehicles a l’Àrea Olímpica s’anava a pal·liar amb unes obres que s’havien de fer on actualment hi ha el camp de futbol. L’objectiu era rebaixar el terreny per encabir-hi el pàrquing i elevar perimetralment tota la superfície del camp. Una piscina coberta, amb les mides reglamentàries per a la pràctica del waterpolo i que s’havia d’ubicar al camp de futbet que dóna a l’Avinguda Abat Marcet, ampliaria la superfície de làmina d’aigua del club.

Dos projectes frenats pel coronavirus, però que no amaguen els altres dos grans equipaments construïts i que estrenaran aquesta pròxima temporada. Dos pavellons totalment independents al funcionament ordinari del club i que pal·liaran les carències de les seccions de bàsquet i de patinatge artístic.

El pavelló per al bàsquet té unes dimensions de 63×33 i significarà un salt de qualitat per a la secció, després de molts anys al Pla del Bon Aire. Amb l’ascens dels dos equips sèniors a Copa Catalunya, l’objectiu és consolidar-se i evitar la fuga de jugadors. El de patinatge és una mica més petit, de 45×33, pensat també per a la celebració d’actes poliesportius, culturals i recreatius de gran format. Tots dos equipaments queden connectats amb una bateria de vestidors.

El cost de les obres és d’uns 2 milions d’euros. La meitat corre a càrrec del CN Terrassa i l’altra 50% entre Ajuntament i Diputació de Barcelona.

Als terrenys del camp de futbol hi ha previst un pàrquing per a vehicles

Al camp futbet es vol construir una piscina coberta

El pavelló per a la secció de patinatge té unes dimensions de 45×33

El pavelló de bàsquet, de 63×33, pal·liarà les mancances que hi havia al Pla del Bon Aire