El CN Terrassa aguanta mitja part a Can Llong (15 a 8)

Perdre contra a Can Llong sempre pot entrar dins les previsions més optimistes i, el fet, és que el CN Sabadell es va acabar emportant la victòria davant el CN Terrassa per un clar 15 a 8. Però el cert també és que l’equip de Xavi Pérez va competir a la primera part, arribant al tercer quart amb un ajustat 5 a 4 al marcador.

El CN Sabadell, que venia de perdre la final de la Copa contra el CN Mataró, ha portat en tot moment la iniciativa i ha començat fort, amb un parcial de 2 a 0. Però el CN Terrassa, comandat novament en atac per Bea Ortiz, autora de quatre gols, no li ha perdut la cara al partit i no ha deixat que les locals s’escapessin al marcador.

A la represa, en canvi, el Cn Sabadell han encarrilat el matx amb un parcial de 4 a 0. A partir d’aquí no hi ha hagut capacitat de reacció, fet que ha empipat el tècnic terrassenc Xavi Pérez.

El CN Terrassa segueix al tercer lloc de la classificació, però ara té a només un punt el CE Mediterrani, que s’ha imposat aquesta jornada al CN Rubí.