El CN Terrassa, al Grand Prix Internacional Trofeu Alejandro López

El CN Terrassa prendrà part dissabte i diumenge en el Grand Prix Internacional Trofeu Alejandro López, prova inclosa en el Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que es desenvoluparà a les instal·lacions del CN Sant Andreu.

El CN Terrassa presentarà una convocatòria formada per nou nedadores i disset nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López. En l’apartat femení, intervindran Aida López, Andrea Feng Prades, Berta Martínez, Claudia Reato, Cristina Garcia Kirichenko, Janna Blaya, Judit Ibarra, Maria Buch i Queralt Velasco.

De la mateixa manera, en categoria masculina, participaran Adrià Roy, Adrián Santos, Albert Mataró, David Benítez, Enrique Prats, Ferran Siré, Guillem Lázaro, Guillem Pérez, Jordi Pérez, Josep Boté, Marcos Gil, Mario Mollà, Martí Mussons, Miguel Durán, Pau Curtu, Víctor de Pablo i Yaren Ruiz.

El Grand Prix Internacional Trofeu Alejandro López es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda pel sistema d’eliminatòries i finals, excepte les proves de 400, 800 i 1500 metres, que es nedaran contrarellotge amb la millor sèrie a la tarda. La competició arrencarà a les 9.30 hores i es reprendrà a les 17.00 hores.