El CN Terrassa, amb una gran Laia Riudavets, suma l’onzè triomf davant el CB Morell

Onzena victòria de l’equip femení de bàsquet del CN Terrassa, que segueix mostrant una imatge molt sòlida al pavelló del Pla del Bon Aire. Diumenge el conjunt dirigit per Jordi Sociats es va imposar per 72 a 61 al CB Morell.

En el primer quart els dos equips van exhibir un gran encert en el tir, especialment des de la línia de triples, aconseguint una alta anotació, 19 a 22. Va ser a partir de llavors quan les egarenques van ajustar més la seva defensa i van començar a controlar el partit. En atac el CN Terrassa seguia molt endollat i cal destacar tres triples seguits de Maria Olmo a l’inici del segon quart, així com l’aportació de Laia Riudavets, màxima anotadora amb 25 punts, al llarg dels quaranta minuts.

Tot i que el Morell va posar en problemes al CN Terrassa en l’últim període, les de Sociats van saber aguantar la pressió del rival per adjudicar-se un triomf que les consolida en la tercer posició del seu grup, a només una victòria dels dos primers, TGN i Reus Ploms, que disputarien la fase d’ascens a Copa Catalunya.