El CN Terrassa aplicarà mesures compensatòries als seus socis més fidels mentre estiguin tancades les instal·lacions

El CN Terrassa ha emès un comunicat en el qual assenyala que aplicarà mesures compensatòries en les quotes dels socis que estiguin “en actiu i al corrent de pagament”, durant tot el temps que duri el tancament de les seves instal·lacions per l’Estat d’Alarma creat per la crisi sanitària. Alguns socis havien manifestat el seu malestar a través de les xarxes socials, en considerar que el club no havia de girar cap quota mentre es mantingui aquesta situació. Les mesures són provisionals fins el 31 de maig.

Tot i que el CN Terrassa ha girat íntegrament la quota del mes d’abril, ha decidit que en la de maig aplicarà una bonificació del 30% tant en les modalitats individuals com familiars. També s’assignarà una targeta moneder per als mesos d’abril i maig amb l’assignació d’un import que es podrà utilitzar com a forma de pagament de tots els serveis que no estan inclosos en la quota de soci com cursets, activitats i classes dirigides de pagament, escoles esportives, classes particulars o àrea termal, entre d’altres.

Aplicació ERTO

En aquest mateix comunicat, el CN Terrassa ha informat que l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) va ser aprovat, “amb la modificació a l’alça del percentatge de la jornada de cada treballador fins al 30%, incrementant-se així la despesa de personal“, i que els treballadors percebran el 100% del salari en la nòmina d’abril.

Aquestes i d’altres mesures econòmiques han portat a l’entitat a acollir-se a la línia de crèdit específica COVID-19 avalada per l’administració pública. S’han formalitzar operacions financeres per un import de 700 mil euros, amb l’objectiu de mantenir la tresoreria necessària per al seu funcionament.

El CN Terrassa assenyala en la nota informativa que, si es produeix una incorporació esglaonada a l’activitat esportiva, els socis que estiguin en actiu i al corrent de pagament tindran dret preferent en aquesta incorporació.