El CN Terrassa assoleix vuit medalles al Grand Prix Internacional Alejandro López

Les instal•lacions del CN Sant Andreu van ser aquest passat cap de setmana l’escenari del Grand Prix Internacional Trofeu Alejandro López, tercera prova del Circuit Català. Una bona representació de l’elit de la natació estatal hi va prendre part, entre ells el nedador del CN Terrassa Miguel Durán.

L’extremeny va sumar dues de les tres medalles d’or assolides pel club egarenc en aquesta competició, en imposar-se en els 200 i els 400 metres lliures. L’altra primera posició va ser per a Aida López, la més ràpida en els 200 papallona. Bons resultats de les primeres espases de l’equip terrassenc, de cara a afrontar els propers reptes, entre ells el Campionat d’Espanya de Sabadell a finals de març, on es buscaran mínimes per als Jocs Olímpics de Tòquio.

El CN Terrassa va penjar-se cinc metalls més, dues plates i tres bronzes. Ferran Siré i Adrián Santos van acabar segons en els 200 metres lliures i els 50 esquena, respectivament, mentre que Mario Mollà va totalitzar dos tercers llocs, als 50 metres papallona i als 200 estils, i Enrique Prats un, als 50 metres braça. Al marge de les medalles, l’equip egarenc va sumar 21 places de finalista “A”.

Miguel Durán, en una imatge d’arxiu. L’extremeny es va imposar en dues proves (Font imatge: CN Terrassa)