El CN Terrassa busca a Sabadell l’ascens a la Primera Catalana

Terrassa podria comptar de nou la temporada vinent amb un equip de futbol a la Primera Catalana. El CN Terrassa depen d’ell mateix per aconseguir-ho, aquest dissabte (18.00h) al Municipal Ca n’Oriac. Els de Vicenç Díaz, líders del grup 4 de la Segona Catalana, visiten un Sabadell Nord que no s’hi juga res en aquesta última jornada.

Tres equips lluiten per aquesta primera posició, que dona l’ascens directe. CN Terrassa i Torelló, primer i segon respectivament amb 68 punts, i Berga, tercer amb 66. Els egarencs tenen el gol average a favor en aquests dos duels. Els tres jugaran a la mateixa hora, ja que és horari unificat en aquells partits amb l’ascens, el play-off i el descens per decidir.

Una victòria del quadre egarenc atorgaria aquest ascens, però també empatant o perdent sempre i quan el Torelló faci el mateix resultat i el Berga no guanyi. I és que el quadre del Berguedà només pot accedir al primer lloc si guanya i perden els dos primers. El que està clar és que el CN Terrassa, faci el que faci, optarà a l’ascens perquè el play-off ja el té assegurat.