El CN Terrassa busca acomiadar-se de la Champions amb una victòria

El CN Terrassa tanca la seva participació a la Champions League Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez ha marxat aquest divendres fins a Catània per enfrontar-se dissabte (17.00h) a l’Ekipe Orizzonte. És un partit totalment intrascendent, perquè facin el que facin les egarenques acabaran segones del seu grup. Cap dels dos rivals italians, Orizzonte i SIS Roma, poden treure’ls aquesta plaça ni tampoc optar al primer lloc, que el CN Sant Andreu es va assegurar fa uns dies.

De fet és una última jornada sense res en joc en els quatre grups de la màxima competició continental de clus, perquè ja hi ha els quatre equips classificats per a la Final Four pel títol. Tres dels cinc catalans que han participat en aquesta edició, CN Sant Andreu, CN Sabadell i CN Mataró, i l’Olympiacos grec.

Malgrat tot, el CN Terrassa buscarà acomiadar la seva participació europea amb una victòria per agafar forces pel tram final de la temporada. L’objectiu és defensar la quarta plaça per tornar la temporada vinent a la Champions. El tècnic local té totes les jugadores disponibles per viatjar a terres italianes.