El CN Terrassa busca davant el Hannover el quart triomf a la fase de grups de la Champions

El CN Terrassa juga aquest dimarts (20.30h) partit de Champions League a l’Àrea Olímpica. El conjunt de Dídac Cobacho, cinquè amb 9 punts, enceta la segona volta rebent el Waspo98 Hannover alemany, rival al qual va derrotar a domicili (8-9) en la darrera jornada.

El tècnic local explica que l’equip afronta aquesta segona volta amb el mateix entusiasme amb el qual va començar la competició. “Arribem amb nou punts, una xifra que ningú no podia imaginar. Com vinc dient des del principi, cada punt que sumem hem de celebrar-lo com un gran èxit”. Cobacho reconeix que, després de la victòria assolida a Alemanya, l’objectiu “és poder oferir un triomf a la nostra afició”. Per aconseguir-lo, l’entrenador egarenc entén que serà vital l’ordre defensiu. “És absolutament clau per a nosaltres, ja que no podem competir contra equips farcits de talent ofensiu en partits amb marcadors elevats”.

D’entre el planter que dirigeix Karsten Seehafer, en destaca Darko Brguljan i l’esquerrà Ivan Nagaev, un dels reforços aquesta temporada. Cobacho recorda que els alemanys disposen de diversos jugadors internacionals. “Molts d’ells han jugat el Campionat d’Europa, de manera que arribaran en un estat de forma òptim”.

El boia Agustí Pericas considera que mantenir un ritme alt de partit durant els quatre períodes pot desequilibrar els alemanys. “Allà vam veure que comencen amb molta intensitat. Si podem aguantar aquesta embranzida inicial, tindrem part de la feina feta, ja que nosaltres som capaços de jugar amb un ritme viu durant més temps”. Pericas assegura que el Hannover compta amb jugadors “un pèl anàrquics”, que, a vegades, “busquen finalitzar ràpidament les accions ofensives, fet que comporta que descuidin una mica la seva defensa. Hem d’aprofitar-nos d’aquestes situacions i, a la vegada, ser prou pacients en atac per trobar la millor solució”.