El CN Terrassa busca dissabte el pas a la final davant d’un combatiu CN Barcelona

Aquest dissabte se sabrà qui s’enfrontarà a l’Atlètic-Barcelona a la final del play-off pel títol de la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Hi aspiren el CN Terrassa i el CN Barcelona, que es veuran les cares en el tercer i decisiu partit de semifinals, a l’Àrea Olímpica a partir de les sis de la tarda.

Després de perdre el primer partit a casa i de guanyar el segon a la Nova Escullera a la tanda de penals, el conjunt de Dídac Cobacho buscarà un triomf que el permeti reeditar la condició de finalista de la temporada passada.

Es preveu, però, un partit molt equilibrat, tal i com ha succeït entre CN Terrassa i CN Barcelona al llarg de tota aquesta campanya. Es preveu un gran ambient, ja que el planter de la secció de waterpolo del CN Terrassa ha estat convocat una hora i mitja abans de l’inici del partit per rebre els jugadors i omplir les graderies ja des de l’escalfament.

Per a Cobacho, “després d’una campanya magnífica, en què hem estat capaços d’acabar segons, el nostre objectiu ara és arribar a la final del play-off per segon any consecutiu. I estem a només un pas. Seria molt maco poder enfrontar-nos novament a un dels millors equips d’Europa, un Barceloneta que disputarà la Final Eight amb la voluntat de sumar una medalla”.

El tècnic egarenc explica que, de cara a demà, caldrà millorar la segona meitat del partit. “Hem de començar igual que en els dos assalts anteriors, amb la mateixa seriositat i ordre, però, a més, hem de mantenir l’efectivitat durant tots els minuts i no oblidar-nos mai de ser valents”.