El CN Terrassa busca la millor classificació per optar a l’ascens a Copa Catalunya

El sènior femení de bàsquet del CN Terrassa disputarà aquest cap de setmana la Final a 4 d’ascens de Primera Catalana. Aquesta fase, que tindrà lloc al Pavelló Municipal Josep Comellas de Barcelona, la juguen els segons i tercers classificat dels dos grups.

D’aquí sortirà una classificació per optar a cobrir vacants a la Copa Catalunya Femenina, tot i que el vencedor d’aquesta Final a 4 té moltes opcions de pujar de categoria. La resta de participants, en canvi, dependrà dels ascensos que hi hagi d’equips catalans de superior categoria i de la remodelació que pugui fer la Federació Catalana de Basquebol. Sí han assolit l’ascens les campiones de grup, els filials de Joventut Badalona i Grup Barna, que es juguen el títol.

En aquesta Final a 4 les de Vicente Gómez actuen com a segones del grup 2. En el partit de semifinals, aquest dissabte (19.30h), s’enfrontaran al Lluïsos de Gràcia, tercer del grup 1. L’altra eliminatòria és Castelldefels contra Manresa CBF “B” (17.30h). Diumenge tindran lloc el partit pel tercer i quart lloc (17.30h) i la final (19.30h).