El CN Terrassa busca un lloc entre els millors a la Copa d’Espanya de Clubs de Natació

Les instal•lacions del CN Sant Andreu són l’escenari entre aquest dijous i dissabte de la 27a edició de la Copa d’Espanya de Clubs de Natació, la competició de referència en aquesta primera part de la temporada. El CN Terrassa hi participarà amb un total de 24 nedadors, 11 noies i 13 nois, amb l’objectiu de rebaixar les seves marques personals.

L’equip femení va aconseguir la passada edició un històric segon lloc, mentre que el masculí va acabar tercer. Repetir podi es preveu difícil, atès els canvis que s’han produït dins del conjunt que dirigeix aquesta temporada Eugeni López i també per la competència dels rivals. Sant Andreu, Real Canoe i Bidasoa XXI són els clubs favorits a les primeres posicions. “Esperem estar en la part alta de la taula. Les opcions de podi existeixen. Però el conte de la lletera en aquestes competicions acostuma a sortir malament. Es produeixen molts canvis en les inscripcions dels nedadors a les proves, hi ha clubs que fitxen nedadors expressament per aquesta competició… Costa fer previsions”, assenyala López.

El tècnic del CN Terrassa considera que l’equip femení, sobre el paper, podria estar més amunt que el masculí en la classificació final. No obstant, subratlla que disposa de “dos equips molt competitius”. “Confio molt en ells, tenen molt clar què volen i transmeten motivació de cara a aquest repte”.