El CN Terrassa capgira l’eliminatòria amb el CN Sant Andreu i hi haurà derbi a semifinals

Segon quart del segon partit de quarts de final a la piscina Pere Serrat. El CN Terrassa ha perdut el primer partit de la sèrie, es juga el tot o res i està a la corda fluixa perquè el CN Sant Andreu s’ha col·locat amb un perillós 8 a 4 a favor. És sens dubte el moment decisiu de l’eliminatòria i els de Dídac Cobacho el van sobreviure amb una remuntada heroica que demostra el caràcter guanyador d’aquest equip. Donat Galeev va posar el 8 a 5 just abans del descans i al tercer quart els terrassencs van signar un parcial d’1 a 5 que deixava l’electrònic 9 a 10. En l’últim període el CN Terrassa va haver d’aguantar l’embranzida local amb un jugador menys durant quatre minuts per l’expulsió de Jordi Pérez. Iñaki Aguilar es va convertir aleshores en el protagonista amb aturades decisives, inclosa la d’un penal. Bernat Sanahuja fa fer el gol que rubricava el 9 a 11 final i l’empat de l’eliminatòria, que tornava diumenge a l’Àrea Olímpica de Terrassa.

Al contrari del que es podria esperar, el tercer i decisiu partit no va tenir l’emoció i la tensió dels dos primers perquè el CN Terrassa el va sentenciar per la via ràpida. Dos parcials de 5 a 1 i 6 a 1 en els dos primers quarts situaven un inapel·lable 11 a 2 al descans. Especialment inspirats en atac van estar Bernat Sanahuja, amb quate gols, i Oriol Rodríguez, amb tres. La segona part no va tenir història i va acabar amb un contundent 14 a 4.

A les semifinals hi haurà derbi, amb el factor piscina a favor del CN Sabadell. El primer partit de la sèrie serà diumenge al migdia a Can Llong i el segon, a Terrassa, dimecres al vespre.