Cn Terrassa Anada Quarts Final Challenger Cup

El CN Terrassa, classificat virtualment per a les semifinals de la Challenger Cup

L’equip masculí de waterpolo del CN Terrassa ha guanyat aquest dimarts l’SV Ludwigsburg 08 alemany per 7 a 16 en el partit d’anada dels quarts de final de la Challenger Cup. El conjunt de Dídac Cobacho, doncs, està virtualment classificat per a les semifinals, ja que la renda de nou gols permet afrontar el xoc de tornada a l’Àrea Olímpica (dimecres 8 de febrer, 20.00h) amb tota tranquil·litat.

Els egarencs s’han mostrat superiors i han anat treballant la victòria des del principi. Víctor Flores ha inaugurat el marcador al minut de joc. Els alemanys han reaccionat bé i s’han situat momentàniament amb avantatge (2-1), però ha estat un miratge. El CN Terrassa ha clavat un parcial de 0 a 3 amb dues dianes de Ricard Alarcón i una més de Flores (2-4). Els de Cobacho han seguit eixamplant l’escletxa en el marcador en el segon període fins el punt de dominar 2 a 6, però el Ludwigsburg ha retallat les diferències i s’ha arribat al descans amb 4 a 7.

Cn Terrassa Anada Quarts Final Challenger Cup

Dídac Cobacho, donant instruccions als seus jugadors en un temps mort (Font imatge: CN Terrassa)

A la represa els terrassencs han deixat l’eliminatòria resolta. El tercer període s’ha saldat amb un concloent 1 a 4 i en els últims vuit minuts han continuat engrandint el coixí de gols fins al 7 a 16 definitiu. Alarcón, amb quatre dianes, ha estat el màxim realitzador del matx, ben secundat en atac per Flores i Rubén de Lera, amb tres gols cadascun.