El CN Terrassa clou l’Open de natació amb cinc medalles i dos bitllets olímpics

Les dues últimes jornades del Campionat d’Espanya Absolut Open de Natació de Palma no han comportat cap medalla més per al CN Terrassa. L’equip egarenc ha classificat dos nedadors en dues finals “A”.

Mario Mollà ha estat cinquè en els 50 metres lliures, mentre que el seu company Alberto Lozano ha finalitzat novè. Entre els vuit primers també s’ha classificat Pedro Ruano, que ha aconseguit una meritòria cinquena posició en 200 papallona. En aquesta mateixa prova, però en l’apartat femení, Aida López ha estat desena.

Alberto Lozano va guanyar la Final “B” dels 50 metres lliures

Finals “B”

En la darrera jornada, la de dissabte, quatre finals “B” per al CN Terrassa. En la prova dels 50 metres esquena, novè lloc per a Alejandro Calderón i dotzè per a Carla Seco. Miguel Durán ha acabat en desena posició en els 400 metres lliures, mentre que Genís Armengol ha estat dotzè en els 200 braça.

El CN Terrassa conclou el campionat amb cinc medalles en categoria absoluta. El doblet assolit per Mario Mollà, or i plata en 100 i 50 papallona, i el de César Castro, or i plata en els 200 i 100 metres lliures. Alberto Lozano s’ha sumat al podi amb el bronze en 50 papallona.

Equip del CN Terrassa que ha participat al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior Open

Un cop acabada la competició, la Federació Espanyola ha donat a conèixer l’equip olímpic per a París. El CN Terrassa tindrà la doble representació que ja tenia classificada amb Mollà i Castro. El balear nedarà tres proves: els 100 metres papallona i dos relleus, el 4×100 lliures i el 4×100 estils. L’extremeny compartirà protagonisme amb Mollà en els 4×100 lliures i nedarà també el 4×200 lliures.

[Font imatges: RFEN i CN Terrassa]