Cartell Mullat General

El CN Terrassa col·labora diumenge amb la jornada ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

Un any més, el Club Natació Terrassa col·labora amb la jornada ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ que se celebrarà el proper diumenge 10 de juliol.

Entre les nou del matí i la una de la tarda, el CN Terrassa habilitarà dos carrers a la piscina de 50 metres per acollir nedadors solidaris disposats a col·laborar en aquesta diada impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). La FEM instal·larà un estand des d’on difondrà la seva tasca i vendrà material del ‘Mulla’t’ per recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura. Els participants, al seu torn, rebran un diploma acreditatiu de la seva contribució. A les 12.00h del migdia es farà un salt conjunt a la piscina, un salt pel ‘Mulla’t’.

L’esclerosi múltiple és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. Encara que, ara com ara, no existeix un tractament que la curi, en els darrers anys l’aparició de nous fàrmacs ha produït un canvi substancial en el seu maneig.

Cartell Mullat General