El CN Terrassa comença la temporada amb la intenció de lluitar pels títols

El CN Terrassa encara l’inici de la lliga fememina de waterpolo amb la màxima ambició. Si l’any passat l’equip que dirigeix Xavi Pérez ja va fer un salt endavant qualitatiu, aquesta temporada vol consolidar-lo. Tècnic i jugadores són optimistes i no tenen cap problema en dir que lluitaran per aixecar algun títol. L’espina clavada en la derrota de l’última final de Copa amb el CN Sabadell és una motivació més.

Per fer-ho hauran competir amb l’habitual grup de favorits: CN Sabadell, CN Mataró i CN Mediterrani. L’avantatge del CN Terrassa és que la plantilla es coneix perfectament. Pérez manté el bloc de l’any passat. Només hi ha la baixa de Marta Samper i una única cara nova: la madrilenya de 18 anys Paula Camus. Camus juga de boia i té com a gran referent una altra Paula, Paula Leitón.

La fase regular aquest any consta de dos grups de sis. El CN Terrassa Terrassa està enquadrat amb el CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CN Rubí, el CN Concepción i el CN Zaragoza, contra qui debutarà aquest dissabte a l’Àrea Olímpica.