El CN Terrassa commemora aquest dissabte els seus 85 anys amb una jornada lúdica i festiva

Aquest dissabte el CN Terrassa celebra 85 anys d’existència. Va ser en un llunyà 3 de juny de 1932, en un emplaçament ubicat a La Cogullada. Per commemorar aquesta efemèride, el club ha organitzat una jornada lúdica i festiva oberta a la ciutat. De fet, qui decideixi fer-se soci aquest dissabte, tindrà gratuïta la matrícula. Aquest dimarts a la tarda s’ha presentat el programa d’esdeveniments. S’ha creat una imatge per aquesta celebració, sota l’eslògan “Les piscines de la teva vida”, que mostren dues imatges del passat i del present del club.

Durant tot el dissabte al matí s’ha programat un menú esportiu per diferents emplaçaments de l’Àrea Olímpica i també a les instal•lacions del Pla del Bon Aire. Inclou patinatge artístic, frontennis, futbol, waterpolo, karate, Masterclass de Bodycombat i Aerostyle i, per als més petits, tallers infantils i xocolatada. Durant la jornada el CN Terrassa inaugurarà dues de les millores que ha introduït: 45 noves bicicletes de ciclisme indoor d’última tecnologia i també estrenarà oficialment la nova gespa artificial que llueix a la piscina exterior de 25 metres. A la tarda, Just Sociats farà un entrenament personalitzat. Els actes d’aquesta celebració, però, començaran el mateix divendres a la tarda, amb la constitució del Senat del club.

Posteriorment, i amb motiu del 25è aniversari de Terrassa com a subseu olímpica als Jocs de Barcelona 92, tindrà lloc una taula rodona amb alguns dels esportistes del club que hi van participar. De fet, la torxa olímpica ja llueix a la recepció. Al marge d’aquestes activitats, el programa esportiu d’aquest 85è aniversari inclou dues competicions que acollirà el club: la fase final del Campionat d’Espanya Juvenil Femení de waterpolo, entre el 21 i el 23 de juliol, i el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior de natació, de l’1 al 5 d’agost.