El CN Terrassa competeix al Campionat d’Espanya amb l’objectiu de buscar mínimes per al Mundial

Gwangju, a Corea del Sud, és el centre de totes les mirades de la natació mundial. En aquesta ciutat se celebrarà del 21 al 28 de juliol el Campionat del Món Absolut. Per ser-hi, les grans figures de la natació espanyola han de buscar la mínima al Campionat d’Espanya Open que tindrà lloc a les instal•lacions del CN Sabadell des de dissabte fins al proper dimecres.

El CN Terrassa competirà amb 16 nedadors. Al marge dels podis, les opcions mundialistes de l’equip egarenc es redueixen a dos noms: Melani Costa i Miguel Durán. Tant la mallorquina com l’extremeny buscaran les mínimes als 200 i als 400 metres lliures.

La gran absència a Sabadell serà Albert Puig, que ha de passar pel quiròfan per intervenir-se de les dues lesions de lligaments creuats i menisc dels dos genolls. L’egarenc es perd tota la temporada amb la mirada posada per a la preparació dels Jocs Olímpics de Tòquio.

Més enllà del Mundial, una altra cita internacional d’aquest estiu, on també s’hauran de buscar les mínimes a Sabadell, és la Universiada de Nàpols. Evelyne Álvarez i David Benítez, en les modalitats de braça, són les apostes més segures de l’equip egarenc, sense descartar Cristina Garcia Kirichenko en esquena. De cara a les competicions júniors, l’Europeu de Kazan i el Mundial de Budapest, les opcions del CN Terrassa passen per Ferran Siré, en papallona.