Equip De Natació Adaptada Del Cn Terrassa

El CN Terrassa competirà amb 36 nedadors al Trofeu Internacional de Natació Adaptada

El CN Terrassa participarà aquest proper cap de setmana amb 36 nedadors al 7è Trofeu Internacional de Natació Adaptada, que se celebrarà a les instal·lacions del CN Barcelona, sota l’organització de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral i amb la col·laboració de B-Swim. Es tracta d’un campionat en format inclusiu, de manera que la convocatòria local aplega nedadors de natació convencional, majoritàriament de categoria júnior, i nedadors del grup de natació adaptada.

El 7è Trofeu Internacional de Natació Adaptada es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda. Les eliminatòries arrencaran a les 9.30h i les finals es disputaran a partir de les 16.30h. El programa preveu la celebració de dues finals, A i B, a les quals s’accedirà segons puntuació multidisability, que aplegaran els vuit millors nedadors d’adaptada i els vuit millors nedadors de natació convencional.

La competició lliurarà medalles als tres primers classificats de natació adaptada i als tres primers de natació convencional per prova i segons puntuació multidisability. També està previst reconèixer amb un trofeu el millor nedador i la millor nedadora amb discapacitat i sense discapacitat, així com l’atorgament del Trofeu Gran Premi Pasqua del CN Barcelona als millors nedadors de 200 metres lliures tant masculins com femenins de les federacions d’esport adaptat i de les federacions de natació convencionals.