El CN Terrassa confia en fer un bon partit a casa per passar l’eliminatòria contra l’Oradea

El CN Terrassa buscarà dissabte (18.00h) encarrilar davant del seu públic l’eliminatòria contra el CSM Digi Oradea, en el partit d’anada de la tercera fase de la Champions League de waterpolo.

Aquest dimecres el conjunt de Dídac Cobacho s’ha entrenat pensant ja en els romanesos, un rival que no ho posarà fàcil, però el desitjat pel poc temps per preparar aquest primer partit.

El quadre egarenc, però, farà bé en no relaxar-se davant un Oradea que, tot i no ser un gran d’Europa, ha eliminat el CN Barcelona a la segona fase. Compta amb la gran sensació del waterpolo japonès, Yusuke Inaba, i amb el porter Gojko Pijetlovic, campió olímpic, mundial i europeu amb Sèrbia.

A més, està entrenat per un vell conegut de la lliga espanyola, Dorin Costras, exentrenador de Mataró i de Mediterrani. Està clar que la clau de l’eliminatòria passa per viatjar dilluns a Oradea amb una bona renda de gols.

El CN Terrassa comptarà un cop més amb la marea vermella per empènyer l’equip cap a la classificació per a la lligueta de la Champions, un fet que seria històric per al club.