El CN Terrassa contribueix al subcampionat de Catalunya al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada

El CN Terrassa va obtenir dotze medalles (quatre d’or, cinc de plata i tres de bronze) al Campionat d’Espanya Absolut de Natació Adaptada per Seleccions Autonòmiques que va celebrar-se el cap de setmana passat a Madrid. Els quatre nedadors del club egarenc van contribuir, a més, al segon lloc que va assolir Catalunya en la classificació final amb 573 punts, només per darrere del País Valencià, que va imposar-se amb 684.

Ana Monfà va ser la representant local més llorejada en assolir un total de cinc medalles. Va vèncer els 200 metres lliures S13 i va ser una de les integrants del relleu català de 4 per 100 lliures mixtes que va aconseguir la victòria. Pere Ribes, Mahmadou Dembelleh i Marian Polo van ser els altres tres components del quartet. Monfà, a més, va assolir la plata en 100 lliures S13 i en 400 lliures S13 i el bronze en 50 lliures S13.

Pau González i Judith Pérez també van brillar en aconseguir tres medalles. González va ser campió dels 200 metres braça SB5 , distància en què va ser tercer en la classificació multidisability, aquella que reuneix tots els nedadors que participen en la prova, i va repetir títol als 50 braça SB5. Va arrodonir la seva actuació amb una plata en 100 braça SB5. Al seu torn, Pérez va penjar-se la plata en 100 braça SB13 i en 200 lliures S13 i el bronze en 50 metres braça SB13. Completa la llista de podis el bronze de José Luis Corredera en 50 esquena S9.

Mínima per a Gascón

Per la seva banda l’egarenca Sarai Gascón, ja desvinculada del CN Terrassa, va aconseguir la medalla d’or multidisability en 100 metres lliures (assolint la mínima per al Campionat del Món), 100 papallona i 100 braça, la plata en multidisability en 50 lliures i bronze en multidisability en relleus.