Camp Esp Natació Adaptada Cc.aa Cn Terrassa

El CN Terrassa contribueix en la victòria de Catalunya al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada

Quatre nedadors del CN Terrassa, Sarai Gascón, Mario Guillén, Pau González i Judith Pérez, van contribuir en la victòria de Catalunya en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes que va celebrar-se a Cadis el cap de setmana.

Catalunya va encapçalar la classificació final per davant del País Valencià, segon, i d’Andalusia, que va acabar tercera. La delegació catalana va comptar amb un cinquè representant del club egarenc, l’entrenador Jordi Bosch, com a tècnic de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

Sarai Gascón va sobresortir en penjar-se sis medalles. Va vèncer els 100 metres papallona i els 100 lliures, va obtenir la plata en els 50 lliures i va aconseguir el bronze en els 100 braça. L’egarenca va formar part també de dos relleus catalans que van assolir el triomf, el 4×100 metres lliures mixtes -34 punts i el 4×100 estils mixtes -34 punts. En ambdós casos, van completar el quartet Núria Marquès, Toni Ponce i Ariel Enrique Schrenck.

Els altres tres nedadors del CN Terrassa també van protagonitzar una actuació notable, tot rebaixant marques personals. Judith Pérez va ser desena en 100 metres papallona, setzena en 100 braça, dissetena en 200 estils, vintena en 50 lliures i 23a en 100 lliures.

Mario Guillén va classificar-se quinzè en 400 metres lliures, dissetè en 200 lliures i 36è en 50 i en 100 metres lliures. Finalment, Pau González va acabar onzè en 100 braça, tretzè en 400 lliures i 38è en 50 i en 100 metres lliures.