El CN Terrassa debuta a la lliga amb un vibrant empat contra el CN Barcelona (12-12)

El CN Terrassa ha debutat a la Lliga Premaat masculina amb un empat a 12 contra el CN Barcelona a l’Àrea Olímpica. El partit entre dos aspirants a posar les coses difícils a l’Atlètic-Barceloneta ha estat vibrant, intens i amb alternatives en els quatre períodes.

El conjunt de Toni Esteller ha portat la iniciativa en els dos primers quarts, gràcies sobretot a l’encert d’Adrià Delgado, autor de cinc gols, ben secundat per Joel Esteller i Lukas Dúric. Als de Dídac Cobacho els ha costat entrar en el partit i només veien porteria Víctor Gutiérrez i Alberto Barroso. La parella madrilenya ha fet 8 dels 12 gols del seu equip. Al descans el CN Barcelona guanyava per 5 a 7.

Un parcial de 3 a 0 en el tercer quart, amb dianes d’Agustí Pericas, Barroso i Gutiérrez capgiraven el marcador, però els cenebistes han reaccionat en el darrer període, en el qual s’han vist 9 gols, 4 pel CN Terrassa i 5 pel CN Barcelona. Barroso, a 38 segons per al final, ha salvat un punt per al seu equip. Dissabte els de Cobacho visiten el CN Sant Andreu, un partit exigent abans del seu debut a la Champions.