El CN Terrassa defensa doble podi a la Copa d’Espanya de Clubs de Natació

Les instal•lacions del CN Santa Olaya de Gijón acolliran la setmana vinent, del 5 al 7 de maig, la 26a edició de la Copa d’Espanya de Clubs de Natació.

Es tracta d’una competició de bon record per al CN Terrassa, que la temporada passada es va proclamar campió en categoria masculina, l’any que va pujar a Divisió d’Honor. L’equip femení va aconseguir una magnífica tercera posició. L’equip egarenc es desplaçarà amb 20 nedadors, amb l’objectiu de tornar a ocupar llocs de podi. 

El masculí tindrà difícil defensar el títol de l’any passat a Madrid, ja que el Canoe és el gran favorit. Una segona posició seria un excel•lent resultat, tot i que Sant Andreu, Gredos i Bidasoa també hi aspiren. Per la seva banda l’equip femení buscarà fer un salt de qualitat i assaltar la medalla de plata, després de dos bronzes consecutius. Sant Andreu és el màxim favorit al títol.

La Copa d’Espanya de Clubs és la penúltima prova d’equips important d’aquesta temporada. A principis d’agost el CN Terrassa organitzarà el Campionat d’Espanya d’Estiu Open.