El CN Terrassa deixa escapar dos punts de la piscina del Saragossa (10-10)

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa ha deixat escapar la victòria a la piscina del Saragossa, en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Premaat. El conjunt de Xavi Pérez ha vist com el seu rival empatava a 10 a pocs segons per al final.

El partit ha estat molt equilibrat, amb alternatives per a un i altre equip, que ha gaudit com a màxim d’un gol d’avantatge al llarg dels 32 minuts. Al descans s’arribava amb un tempteig de 3 a 3, però l’aposta ofensiva tant de Saragossa com de CN Terrassa ha estat molt diferent en el tercer quart. Parcial de 4 a 5 que permetia a les egarenques encarar els últims vuit minuts amb un favorable 7 a 8. Dos gols locals capgiraven el marcador, però Cristina Cantero, i Ángela Ruiz situaven el 9 a 10. El Saragossa, però, mitjançant Míriam Ciudad ha acabat arrencant un punt a 23 segons per al final.

L’empat manté el CN Terrassa en sisena posició, amb 16 punts, a només dos del cinquè, el CN Rubí, però a sis ja de les places de play-off pel títol, que tanca el CN Mataró.