El CN Terrassa, el “tapat” d’una Copa de la Reina més oberta que mai

Si l’Atlètic-Barceloneta és el gran favorit a fer-se amb el títol, la Copa de la Reina es presenta més oberta que mai. Fins a cinc equips hi opten. Desactivada l’hegemonia del CN Sabadell els últims anys, tot i jugar a casa, CN Mataró, CN Sant Andreu, CE Mediterrani i CN Terrassa són els altres candidats.

A priori l’equip de Xavi Pérez és qui surt amb més desavantatge, no només a efectes de classificació a la lliga, sinó perquè als quarts de final es trobarà el líder, el CN Mataró. Tot i que les egarenques venen de guanyar les maresmenques en el darrer partit i confien en donar la sorpresa, traslladen la pressió al seu rival.

El CN Terrassa encetarà la competició divendres a les 13.00h. En cas de victòria les de Pérez tenen moltes opcions d’arribar a la seva tercera final de Copa, ja que en semifinals s’enfrontarien al guanyador de l’eliminatòria entre el CN Sant Feliu i el CDN Boadilla.

Eviten, doncs, els altres tres aspirants, que van per l’altre cantó del quadre. El Sant Andreu es veurà les cares amb el CN Rubí, mentre que el sorteig va deparar un interessant duel de quarts entre dos candidats al triomf final, Sabadell contra Mediterrani.