El CN Terrassa ensopega a casa contra el CN Sant Feliu (4-5) en un partit per oblidar

El CN Terrassa ha ensopegat a casa en un partit important que l’havia de permetre entrar de ple en la lluita per al cinquè lloc. Davant un rival directe, el CN Sant Feliu les terrassenques han defensat molt bé però han pagat la poca inspiració ofensiva.

De gols, n’hi ha hagut pocs. Al primer quart només se n’ha vist un, el que ha fet Judith Panicello i que ha significat l’1 a 0. Al segon període el Sant Feliu ha despertat i s’ha impoat 1 a 2, marxant al descans amb el marcador igualat.

A la segona part el panorama seguia sent el mateix: molta defensa i poc atac. Només hi ha hagut un gol per banda i tot s’ha hagut de decidir en el últims vuit minuts. Les coses pintaven bé per al Natació perquè només començar Ángela Ruiz ha anotat el 4 a 3. El Sant Feliu ha reaccionat ràpid i ha empatat aprofitant un error al darrera. Quan semblava que hi hauria repartiment de punts, Ávalos ha estat més llesta que ningú i ha recollit un refús per fer el 4 a 5 definitiu a només quatre segons del final.

El CN Terrassa és setè i dissabte que ve visita la piscina del CN Rubí, que ocupa la cinquena posició a cinc punts de les egarenques.