El CN Terrassa es jugarà en una ronda prèvia el passi a una renovada Champions League

La Champions League 2020-2021 de waterpolo es redueix a un sol grup de 12 equips, enlloc de dos de 8, en un nou format de competició que busca reduir costos, que començarà més tard, el 10 de novembre, i que es veurà afectada per la preparació pels Jocs Olímpics de Tòquio. Així ho ha fet oficial la Lliga Europea de Natació en un comunicat.

Ja es coneixen 9 dels 12 equips participants, entre ells l’Atlètic-Barceloneta, l’actual campió de la Lliga Premaat. Els altres vuit són Olympiacos, Dubrovnik, Spandao i cinc rivals que va tenir el CN Terrassa aquesta temporada en la fase de grups: Hannover, Dinamo Tbilisi, CN Marsella, Ferencvaros i Pro Recco.

Precisament el quadre de Dídac Cobacho haurà d’aconseguir un dels dos bitllets que quedaran per a la fase final en dues eliminatòries prèvies, previstes entre el 23 i el 25 d’octubre. Aquestes s’han de definir encara, però probablement es decidiran en una o dues fases de grups i en una mateixa seu. La Final Eight es mantindrà a Hannover, del 3 al 5 de juny. Qui no passi a la Champions, competirà a l’Eurocup.