1a Jornada Copa Espanya Clubs Divisió Honor 2

El CN Terrassa es manté quart a la classificació a la Copa d’Espanya de Clubs

El CN Terrassa segueix ocupant el quart lloc en la classificació de la Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor, que ha arrencat aquest dimecres a la tarda a l’Àrea Olímpica. Després de celebrar-se aquest dijous al matí la segona sessió, els amfitrions sumen 186 punts. No han canviat les tres primeres posicions, amb Real Canoe NC destacat clarament amb 245 punts, seguit de CN Sabadell (232 punts) i CN Sant Andreu (201 punts). Baixarien de categoria el CN Ferca-San José (90 punts) i el CE Mediterrani (82,50 punts), que ocupen les dues últimes places.

Cal destacar la primera posició de l’equip egarenc masculí en el relleu del 4 per 200 metres lliures, superant el Sabadell i el Canoe, segon i tercer respectivament. El quartet masculí estava format per César Castro, Mario Mollà, Miguel Durán i Ferran Siré. En proves individuals, s’ha de ressaltar el segon lloc assolit per Alberto Lozano als 50 metres papallona. La competició tindrà continuïtat aquesta tarda, a partir les 17.30h, amb la tercera sessió.

Primer lloc del femení

L’equip femení del CN Terrassa segueix el seu camí cap a l’ascens a la Divisió d’Honor a la Copa d’Espanya de Primera Divisió que s’està realitzant a Gijón. Un cop finalitzada la segona sessió, l’equip egarenc encapçala la classificació amb 444,50 punts, seguit del CN Palma de Mallorca amb 407 punts i del CD El Valle amb 329 punts. Només els dos primers assoliran l’ascens.