El CN Terrassa es penja trenta medalles al 7è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

El CN Terrassa va aconseguir trenta medalles (deu d’or, onze de plata i nou de bronze) en el 7è Trofeu Internacional de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Barcelona sota l’organització de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral amb la col·laboració de B-Swim. El campionat va desenvolupar-se en format inclusiu, de manera que va aplegar nedadors de natació convencional i nedadors de natació adaptada.

Tres nedadors egarencs van doblar victòria en proves individuals. Guillem Pérez va imposar-se en els 100 i en els 200 metres lliures. Aquest segon èxit li va proporcionar també el Trofeu Gran Premi Pasqua, que es lliurava als vencedors dels 200 lliures tant en natació convencional com en modalitat adaptada.

Gisela Guerrero va guanyar els 50 metres papallona i els 50 lliures, mentre que Sarai Gascón va ser la millor en els 100  lliures i els 100 papallona. Adrià Roy va ser primer en els 50 metres esquena, a l’igual que Mireia Rizo en els 100  papallona. Completen la collita de triomfs dos relleus femenins, el 4×50 metres lliures, amb Rizo, Laura Anguelina Portero, Ainara Suñé i Susanna Estany, i el 4×50 estils, amb Mia Moral, Judith Pérez, Gascón i Guerrero.

Onze medalles de plata

El CN Terrassa va acumular onze medalles de plata. Judith Pérez en va obtenir dues, en els 50 papallona i els 200 braça. També van pujar al segon graó del podi Pau González en 200 braça, Guillem Pérez en 100 esquena, Adrià Roy en 200  lliures, Gisela Guerrero en 200 estils, Yaren Ruiz en 200 estils, Mia Moral en 50 esquena i Mireia Rizo en 200 lliures. Tanquen la nòmina de medallistes de plata dos relleus masculins, el 4×50 lliures, amb Roy, Enrique Lupiáñez, Enric Lupiáñez i Aidan Lorite, i el 4×50 estils, amb José Luis Corredera, Pau González, Guillem Pérez i Oriol Pérez.

Finalment, cal destacar que el CN Terrassa va sumar nou medalles de bronze. Meritxell Puig en va totalitzar dues en acabar tercera en els 200 braça i els 200 estils, mateixa posició de privilegi que van assolir Oriol Pérez en 200 braça, Yaren Ruiz en 400 lliures, Mia Moral en 200 esquena, Ainara Suñé en 50 esquena, Mireia Rizo en 50 lliures, Carla Lupiáñez en 100 papallona i Pep Boté en 200 papallona.