El CN Terrassa es queda a les portes de repetir final amb l’Atlètic Barceloneta

El CN Terrassa s’ha quedat a dos gols d’accedir a la final de la lliga de waterpolo. L’eliminatòria amb el CN Barcelona ha estat molt igualada. Els de Dídac Cobacho van poder forçar el tercer partit de semifinals però en el matx decisiu, a casa i amb els dos equips molt cansats, la moneda ha caigut, per la mínima, del cantó cenebista.

Els barcelonins han colpejat primer amb dos gols. El CN Terrassa ha contrarrestat amb dues dianes d’Alberto Barroso, però un penal transformat per Víctor Flores just abans d’acabar el període donava l’avantatge altre cop al CN Barcelona.

El segon quart ha estat el més espectacular, amb quatre gols per banda que deixava les coses igual al descans, és a dir, amb un mínim avantatge per als visitants.

El CN Terrassa, que ha comptat amb el suport d’una graderia entregada, ha aconseguit equilibrar el marcador al tercer període. El gol d’Ivan Gallego, fins i tot, donava l’únic avantatge terrassenc en partit. Però Guus Van Ijperen, un mal de cap constant, feia l’empat a vuit abans d’entrar en els últims vuit minuts.

El cansament començava a passar factura i el que marqués ho tindria tot de cara per emportar-se la victòria. Qui ho ha aconsgeuit ha estat el CN Barcelona amb un gol d’Eric Marçal que no ha trobat capacitat de resposta per la banda egarenca.

El CN Barcelona s’enfrontarà a la final amb el màxim favorit, l’Atlètic Barceloneta, que ha eliminat el Mediterrani amb molta facilitat. El CN Terrassa confirma, un any més, que està entre els millors del waterpolo estatal.