El CN Terrassa femení de waterpolo arrenca el 2018 rebent el segon classificat, el CN Sant Andreu

Dissabte clou la primera volta de la Lliga Iberdrola femenina de waterpolo. Abans, però, aquest dimecres es juguen els dos partits aplaçats que queden de la vuitena jornada: el Mataró – Saragossa i el CN Terrassa – CN Sant Andreu, aquest últim a les 20.45h a l’Àrea Olímpica.

El conjunt de Xavi Pérez, quart a la classificació amb 15 punts, té un partit molt complicat contra el segon. Les barcelonines, que sumen 21 punts, han guanyat els set partits disputats fins ara i estan cridades a ser l’equip que faci ombra al CN Sabadell aquesta temporada.

L’entrenador egarenc remarca la dificultat dels dos propers partits que planteja el calendari. “Demà rebrem el Sant Andreu i dissabte visitem el Mataró, de manera que estem parlant d’un final de primera volta molt dur. Són dos conjunts que disputen competició europea, que estan per sobre nostre i que s’han reforçat respecte l’any passat. Tractarem d’estar el més a prop possible d’elles”.

Per aquest partit és dubte Cristina Cantero, amb una distensió de lligaments al colze dret. El tècnic del CN Terrassa no podrà comptar amb Marta Recio, que serà baixa durant unes jornades pels seus compromisos professionals.