Cn Terrassa Vs Barceloneta Wp Fem

El CN Terrassa femení de waterpolo busca a Saragossa tres nous punts per seguir escalant a la classificació

El CN Terrassa femení de waterpolo afronta aquest dimecres (18.30h) el partit corresponent a la setena jornada de la Divisió d’Honor, ajornat per la participació de les egarenques a la primera fase de l’Eurolliga. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb 15 punts, visita una Escuela WP Zaragoza que ocupa l’avantpenúltim lloc amb només cinc.

El tècnic egarenc encara el matx amb la bona notícia de la recuperació d’Olga Domènech i Daniela Quinzada, absents en la darrera jornada contra l’Atlètic-Barceloneta, mentre que la neerlandesa Nina Ten Broek viatjarà amb l’equip, però és dubte.

Pérez afirma que, tot i que són punts que cal sumar, es tracta “d’un desplaçament complicat. És un equip que sempre ens ha posat les coses difícils com a local, que sempre ens ha plantat cara”. Quant a la càrrega de partits, el tècnic del CN Terrassa confessa que no hi ha gaire temps per al descans. “La competició pràcticament no s’atura. L’estímul europeu, però, fa que les jugadores ho aguantin bé. A més, sempre és preferible competir de manera més o menys continua que només entrenar”.