El CN Terrassa femení debutarà amb el Joventut Les Corts i el derbi masculí es jugarà a la darrera jornada

La Federació Catalana de Bàsquet ha fet públic els calendaris de la Copa Catalunya Femenina i de la Primera Catalana Masculina i Femenina.La Federació Catalana de Bàsquet ha fet públic els calendaris de la Copa Catalunya Femenina i de la Primera Catalana Masculina i Femenina.

El CN Terrassa serà l’únic representant local a la màxima categoria femenina, després de cobrir la vacant del Cerdanyola. La Copa Catalunya presenta novetats i estarà formada per un sol grup de 16 equips, en el qual els quatre primers disputaran la Final a Quatre, del desè al tretzè lloc faran el play-out i els tres últims baixaran. És a dir, cinc equips perdran la categoria. S’espera una dura lluita per la permanència. El CN Terrassa debutarà fora, el 16 de setembre, amb el Joventut Les Corts i acabarà la fase regular davant l’Almeda. 

La JET Q Sport, per la seva banda, està enquadrat al grup 2 de la Primera Catalana. Recuperar la categoria passa per quedar entre els dos primers, ja que només el campió té assegurat l’ascens. Promocionen del desè al tretzè lloc i baixen a Segona els tres últims. El conjunt que dirigirà Carles Company debutarà el 16 de setembre, a Can Jofresa, contra el Safa Claror. Les blaves acabaran la fase regular enfrontant-se al Reus Ploms.

Derbi masculí

Sferic i CN Terrassa compartiran grup a la Primera Masculina, el segon, amb només 14 equips. L’ascens passa per acabar entre els dos primers, promocionaran el tercer i el quart, jugaran el play-out del novè al dotzè i baixaran els dos últims. La competició no arrenca fins el darrer cap de setmana de setembre.

El CN Terrassa, que estarà dirigit per Vicente Gómez, debutarà a casa contra el Sant Quirze, mentre que l’Sferic d’Álvaro Fernández ho farà davant el Vilatorrada. El sorteig ha estat capritxós i el derbi arribarà en la darrera jornada, el de la primera volta a la Sagrada Família i el de la segona al Pla del Bon Aire.

El derbi entre CN Terrassa i Sferic es jugarà en la darrera jornada