El CN Terrassa goleja el Tenerife Echeyde abans de visitar aquest dimarts el CE Mediterrani

Partit de tràmit el que ha disputat aquest dissabte el CN Terrassa davant d’un dels cuers de la Lliga Premaat masculina, el Tenerife Echeyde, a qui ha golejat per 18 a 8. El conjunt de Dídac Cobacho, que aconseguia així la seva primera victòria a casa, ha estat superior. De fet la visita dels tinerfenys era propicia per donar minuts als jugadors menys habituals i per aquest partit ja no s’havia convocat ni Sergi Mora ni Óscar Aguilar.

La igualtat només ha durat els primers vuit minuts, ja que s’ha arribat amb 4 a 3 al final de primer quart. A partir de llavors, parcial de 4 a 0 del CN Terrassa per marxar al descans amb un tempteig de 8 a 3. Un nou parcial de 5 a 1 en el tercer període ha sentenciat. Divuit gols que s’han repartit pràcticament tota la plantilla, sent Víctor Gutiérrez el màxim realitzador amb quatre dianes.

Demà dimarts el CN Terrassa afrontarà la quarta jornada, visitant el CE Mediterrani, partit que s’ha avançat per les obligacions europees dels egarencs del proper cap de setmana.