El CN Terrassa ha d’esperar una ensopegada del Mediterrani per optar al play-off pel títol

Última jornada de la fase regular a la Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El CN Terrassa es juga les opcions de classificar-se per al play-off pel títol en una carambola. Ha de guanyar dissabte (18.00 h) el CN Catalunya i esperar que el CE Mediterrani no ho faci davant la visita del CN Sabadell. Ara mateix, les egarenques són cinquenes amb 42 punts, a dos de les barcelonines, quartes.

Incomprensiblement, però, la jornada no és unificada i el quadre del barri de Sants jugarà abans, a les 12.00 h. Significa, doncs, que el partit del CN Terrassa podria ser totalment estèril si les barcelonines aconsegueixen els tres punts davant un Sabadell que no s’hi juga res. Les de David Palma acabaran terceres facin el que facin.

Més enllà de l’interès esportiu, el partit contra el CN Catalunya podria ser l‘últim de la temporada a l’Àrea Olímpica en dissabte. S’espera una bona entrada d’aficionats locals en una setmana molt enrarida i marcada per la no continuïtat de Xavi Pérez a la banqueta egarenca.