El CN Terrassa jugarà les semifinals pel títol de lliga contra el CN Sabadell

El CN Terrassa ja té rival per al play-off pel títol de lliga. Serà el CN Sabadell, que finalment ha acabat segon de la fase regular. L’altre partit de semifinals el disputarà el CN Mataró, que ha acabat primer a la taula, contra el quart, el CN Mediterrani.

Les jugadores dirigides per Xavi Pérez s’han hagut d’arromangar per guanyar en la darrera jornada davant el CN Catalunya. El cuer de la lligueta ha posat les coses complicades, i el primer quart s’ha saldat amb un intercanvi de cops que deixat un 3 a 5 favorable a les barcelonines. Al segon període ha seguit el festival de gols, però aquest cop el CN Terrassa ha retallat distàncies. Amb 7 a 8 s’ha arribat al descans. A la represa les locals han mostrat el seu milor waterpolo i han escombrat de la piscina el CN Catalunya, golejant-les per 8 a 1. Olga Domènech ha estat la màxima anotadora del CN Terrassa amb quatre gols. Amb el partit sentenciat, l’últim quart ha estat un tràmit per arribar al 18 a 11 final.

El tècnic Xavi Pérez afronta el play-off amb el CN Sabadell amb l’ambició de guanyar-lo.

El primer partit de l’eliminatòria serà el dissabte 8 de maig a Can Llong; el segon serà diumenge a l’Àrea Olímpica. Si fos necessari un tercer, es disputaria dilluns un altre cop a Sabadell.

[Foto: @juliarwp]