El CN Terrassa lluitarà pel podi a la Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor

El CN Terrassa buscarà un lloc entre els millors en la Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor que arrenca aquest divendres a les instal•lacions del CN Santa Olaya de Gijón. És la competició de referència per equips de la temporada i aplega els vuits millors clubs de l’Estat en categoria masculina i femenina.

A diferència d’altres edicions, el club egarenc ho tindrà més difícil per estar a podi. L’equip femení ha perdut peces importants respecte la temporada passada, com Patricia Castro i, sobretot, Carmen Herrero i Marta San José, que han reforçat dos equips rivals com són el Real Canoe i el CE Mediterrani. L’objectiu passa per acabar entre la quarta i la sisena plaça, ja que Sant Andreu, Canoe i Gredos San Diego són els favorits.

En categoria masculina, el CN Terrassa està en condicions de millorar el cinquè lloc de l’any passat. Hi ha un grup de sis equips que opten a la tercera posició, ja que Sant Andreu i Canoe estan a un altre nivell. La clau d’uns bons resultats passa pel rendiment de les segones espases de l’equip.

El CN Terrassa desplaçarà un total de 19 nedadors i nedadores, entre ells Albert Puig, tot i que l’egarenc no arriba al cent per cent després de la perforació de timpà que li va impedir participar al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern el mes passat. La competició s’allargarà fins diumenge.