El CN Terrassa masculí de waterpolo, bronze al Campionat de Catalunya cadet

L’equip cadet masculí de waterpolo del CN Terrassa s’ha penjat la medalla de bronze en la fase final del Campionat de Catalunya, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del CN Barcelona.

El conjunt entrenat per Manel Llobregat va debutar dissabte amb un triomf contra el CN Sabadell per 8 a 4 en el darrer partit de quarts de final. En semifinals, els egarencs van creuar-se amb el CN Atlètic-Barceloneta, que els va deixar fora de la final en imposar-se per un ajustat 7 a 6. El CN Terrassa va refer-se d’aquesta ensopegada i va derrotar el CE Mediterrani en el matx pel tercer i quart lloc per 9 a 4.

El cadet masculí que ha obtingut el bronze en el Campionat de Catalunya està integrat per Iván Sánchez, Teo Soler, Víctor Calero, Josep Pujol, Iker Soto, Gerard Diestre, Marc Ortiz, Alejandro Prieto, Arnau Piqué, Pol Filella, Martí Gabarró, Pere Posas, Carlos Calero, Àlex Fernández, Iker Roldán, Arnau Tricas, Xavi Soto i Bru Esogie Osariemen. El segon entrenador és Jordi Busquets i Karlos Ligero fa funcions de delegat.

Quart lloc del cadet femení

El cadet femení del CN Terrassa va quedar eliminat en quarts de final en la màxima cita catalana. L’equip entrenat per Àlex Oses no va poder amb el CN Sabadell, que va sentenciar el xoc amb un parcial de 5 a 0 en el darrer període i es va acabar imposant per 10 a 2.