El CN Terrassa no es presentarà a la licitació del complex Terrassasports i Les Palmeres

El CN Terrassa ha decidit no presentar-se a la licitació i explotació del complex esportiu Terrassasports i Les Palmeres. Ho ha fet durant l’Assemblea General Extraordinària de socis compromissaris celebrada aquest dilluns a la tarda a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. El resultat de la votació ha estat: 2 vots a favor, 42 en contra i 17 abstencions.

La junta directiva demanava en aquesta assemblea l’aprovació del soci per presentar la documentació al concurs de licitació. El termini expira aquest divendres. Més endavant es volia convocar una altra si el CN Terrassa guanyava el concurs. Però no caldrà. Al soci no li ha convençut l’exposició de mèrits, la forta inversió que s’ha de fer (superior als 3 milions en els primers cinc anys) ni el suposat marge de beneficis que podria obtenir l’entitat a llarg termini. Unes xifres facilitades per l’Ajuntament de Terrassa.

Projecció sobre la inversió que s’hauria de fer al Terrassasports en els primers cinc anys

A més, ha estat decisiva la intervenció de diferents socis que han vist certa improvisació i un projecte poc treballat per part de la junta de cara a explotar les instal·lacions veïnes. Especialment els expresidents Jesús Cortés i Jordi Martín. Aquest últim ha presentat un estudi de viabilitat que contradiu els números de la junta i el risc que podria suposar en l’economia del club en un futur. Això ha fet decantar el vot de molts socis cap al no i l’abstenció.

La intervenció de l’expresident Jordi Martín ha estat clau en el desenllaç de l’aprovació final

La figura del tresorer

L’assemblea ja no ha començat bé. Tal i com marca l’article 31 dels Estatuts, aquesta no es pot iniciar sense la figura del tresorer. Un càrrec que la junta del CN Terrassa no compta des de la setmana passada per la dimissió d’Andreu Aparicio. Molts socis li han fet saber als membres de la junta, que han hagut de reaccionar i incloure aquest punt en l’ordre del dia. Finalment la secretària, Montse Vilanova, ha assumit aquesta funció i Fàtima Taali, el de secretària. Els socis ho han aprovat per poder seguir amb el següent punt de l’ordre, que no ha prosperat.

La inversió inicial que haurà d’afrontar el futur gestor al Terrassasports supera els 3 milions d’euros

És la segona votació que els socis tomben a la junta presidida per Joan Herrera, després que el passat desembre tampoc prosperés el projecte de inversió per millorar les instal·lacions del Pla del Bon Aire. Un nou revés, doncs, que deixa la junta en una situació de feblesa i especialment al mateix Herrera. S’ha de veure si en els propers dies hi haurà moviments, des d’una possible dimissió fins a la convocatòria d’eleccions. A l’actual junta li queda tres anys de mandat.

Els socis han votat en contra la presentació a la licitació del complex Terrassasports i Les Palmeres