El CN Terrassa no pot amb La Sirena Mataró i acaba cinquè a la lliga regular

Era difícil. El CN Terrassa necessitava una carambola per accedir a la quarta posició i, per tant, disputar el play-off pel títol. Havia de guanyar el seu partit contra La Sirena Mataró i que el Mediterrani perdés contra el CN Rubí. Cap de les dues condicions es va donar i per tant l’equip de Xavi Pérez posa punt final a una molt bona temporada, marcada pel subcampionat a la Copa de la Reina.

L’últim partit de la lliga regular era contra un rival, a priori, molt superior. Les maresmenques han acabat terceres a la Copa LEN, la segona competició continental. El seu potencial va quedar palès amb una sortida fulgurant, que deixava un parcial de 0 a 3. Cristina Cantero va poder replicar per al CN Terrassa, però el Mataró seguia amb una bona producció ofensiva. Només Cantero i Olga Descalzi van poder anotar en el 3 a 8 amb el que s’arribava al descans.

A la represa Elia Montoya tornava a marcar per les terrassenques, però les visitants estaven abonades als parcials de 0 a 3. Amb el partit vist per sentència, el Mataró es va relaxar una mica en l’últim quart, que va acabar amb el 8 a 15 final, i Olga Descalzi anotant els dos últims gols de la temporada a l’Àrea Olímpica. Xavi Pérez acabava més que satisfet de la temporada que han fet les seves jugadores.

El CN Terrassa ha acabat amb 28 punts, nou victòries, un empat i dues derrotes. Dijous comencen les semifinals, que tindran, altre cop, el CN Sabadell com a màxim favorit per aixecar el títol.