El CN Terrassa no renuncia a res a les semifinals contra el CN Sabadell

El CN Terrassa afronta aquest dimecres el primer partit de l’eliminatòria de les semifinals del play-off pel títol contra el CN Sabadell. El primer punt de la sèrie es juga a Can Llong, a partir de tres quarts de nou del vespre.

Després de la bona imatge mostrada contra el CN Sant Andreu a quarts de final, el conjunt de Dídac Cobacho afronta un derbi vallesà en el qual els de Chava Gómez surten com a favorits. Tot i això, els egarencs no renuncien a res, ja que hi ha el precedent de la lliga quan es van imposar a Sabadell.

Per a la plantilla del CN Terrassa, tenir opcions de victòria en aquest primer partit passa per ser intensos en defensa i frenar l’atac tan potent del CN Sabadell. Óscar Aguilar continua de baixa per lesió, mentre que el boia Agustí Pericas no estarà al cent per cent degut a una gastroenteritis.

El segon partit de l’eliminatòria es jugarà divendres a l’Àrea Olímpica, a tres quarts de nou del vespre. Si fos necessari un tercer, es disputarà novament a Can Llong, diumenge a tres quarts d’una del migdia.