El CN Terrassa no té el debut somiat a la Copa Catalunya de bàsquet

Els dos equips sèniors de bàsquet del CN Terrassa van debutar amb derrota a la Copa Catalunya. El conjunt masculí va perdre a casa contra el Clotet Suzuki Sant Boi, un dels equips cridats a lluitar per l’ascens, per 69 a 74.

L’inici dels de Vicente Gómez va ser esperançador, molt encertats de cara a cistella, especialment un Adrià Retrés que va fer 20 punts. El parcial de 23 a 15 del primer quart va ser, però, un miratge, ja que els visitants van reaccionar en el segon i al descans guanyaven per 36 a 42.

El bon joc dels egarencs no va ser constant a la represa. Van millorar la seva parcel·la defensiva, deixant el Sant Boi amb només 9 punts en el tercer quart i col·locant-se de nou per davant en el marcador, però els del Baix Llobregat van treure profit de la irregularitat local per capgirar el partit com un mitjó. L’encert des de la línia de tir lliure, amb un 70%, va ser clau en els minuts decisius.

Menys opcions va tenir l’equip femení del CN Terrassa en el seu desplaçament a la pista del CEJ L’Hospitalet, amb qui va caure per 25 punts de diferència, 70 a 45.

Tot i el marcador final, el conjunt de Jordi Sociats no va fer un mal partit. Els primers deu minuts van ser molt igualats, 14 a 10, però un nefast segon quart va acabar condemnat-lo. El parcial va ser de 23 a 5, deixant les diferències al descans per sobre dels vint punts.

A la represa màxim equilibri entre els dos equips, tot i que el CN Terrassa es va quedar sense opcions d’eixugar l’avantatge d’un Hospitalet que va saber administrar-la fins el final.

L’equip femení del CN Terrassa va caure clarament a Hospitalet