El CN Terrassa, obligat a guanyar el CN Sant Andreu per no quedar eliminat als quarts de final

El CN Terrassa afronta aquest vespre un tot o res en el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol, després de perdre el primer punt de l’eliminatòria. A partir de tres quarts de nou, el conjunt de Dídac Cobacho està obligat a guanyar a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. I és que una segona derrota l’eliminaria prematurament de la competició.

El tècnic local afronta aquest desplaçament amb la bona notícia de la recuperació del boia Agustí Pericas, absent en el partit de dimecres a l’Àrea Olímpica. Una victòria del CN Terrassa portaria la sèrie a un tercer partit, que tindria lloc diumenge, de nou a Terrassa, a dos quarts d’una del migdia.

De moment ja hi ha dos equips classificats per a semifinals, l’Atlètic-Barceloneta i el CN Barcelona, que han eliminat el Real Canoe i el CN Mataró, respectivament. Els dos equips barcelonins s’enfrontaran per a un lloc a la final, mentre que l’altra semifinal la disputaran els vencedors del CN Terrassa – Sant Andreu i del Sabadell – Mediterrani.