El CN Terrassa obté el tercer lloc a la Copa Catalana Absoluta de Clubs de Primera Divisió

Les instal•lacions del CN Barcelona van acollir el passat cap de setmana la Copa Catalana Absoluta de Clubs de Primera Divisió. La competició va aplegar els deu millors clubs de la natació catalana, entre ells el CN Terrassa, que va pujar al tercer esglaó del podi amb 1.564 punts. L’equip egarenc només va ser superat pel CN Sant Andreu (1.721), que es va emportar el títol, i el CN Sabadell (1.639).

En el capítol individual, Albert Puig va vèncer la prova dels 100 metres papallona, mentre que va ser segon als 100 esquena i als 100 metres lliures. Jordi Pérez també va obtenir la victòria als 200 estils, actuació que va completar amb una segona posició als 50 metres júnior. Evelyne Álvarez va finalitzar segona als 100 i 200 braça i tercera als 50 metres lliures i als 200 estils. Carla Campo va classificar-se segona en 200 papallona, mentre que Lautaro Rodríguez va ser tercer als 50 lliures. A les proves de relleu, el CN Terrassa va fer una bona actuació, acabant segon als 4 per 50 lliures masculins i tercer als 4 per 50 estils masculins i femenins i als 4 per 50 lliures femenins.

En el marc d’aquesta final, va celebrar-se l’edició número 105 del Gran Premi Pasqua, que es concedeix als guanyadors dels 200 metres lliures masculins i femenins en les diferents categories. En aquest sentit cal remarcar que Marta San José va ser tercera en infantil femenina, mateix mèrit que Víctor de Pablo, en infantil masculina.