El CN Terrassa obté vuit medalles al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu de natació

 

El CN Terrassa va assolir vuit medalles (dues d’or, quatre de plata i dues de bronze) al Campionat d’Espanya Absolut Open i Júnior de natació que va celebrar-se de l’11 al 15 de juliol a les instal·lacions al Centro Acuático Cavaleri de Mairena de Aljarafe (Sevilla). A nivell col·lectiu, cal destacar que, en categoria absoluta, l’equip femení va finalitzar quart en la classificació per clubs, mentre que el masculí va ser setè.

Melani Costa va brillar en acumular tres podis en proves individuals. La nedadora mallorquina va fer-se amb el títol en 200 i 400 metres lliures i va aconseguir la plata en 100 lliures. Al seu torn, Albert Puig va obtenir la medalla de plata als 200 metres estils,  mentre que Víctor Goicoechea va pujar al tercer graó del podi en els 400 lliures.

Els relleus femenins completen la collita de medalles. El quartet format per Patricia Castro, Carmen Herrero, Evelyne Álvarez i Melani Costa va penjar-se la plata als 4 per 100 m lliures i el bronze en els 4 per 100 estils. Així mateix, Costa, Castro, Maria Buch i Álvarez van ser subcampiones en 4 per 200 metres lliures.

Tres medalles en categoria júnior

En categoria júnior, el CN Terrassa va sumar tres medalles, totes de bronze. Aida López va sobresortir en sumar-ne dues en la categoria 16 anys, en què va ser tercera en 200 metres papallona i en 400 lliures. L’altre bronze va correspondre a Marta San José en 100 metres braça 16 anys.