El CN Terrassa participa amb 22 nedadors al Grand Prix Internacional Trofeu CN Sabadell

El CN Terrassa prendrà part dissabte i diumenge en el Grand Prix Internacional Trofeu CN Sabadell, prova inclosa en el Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que es desenvoluparà a les instal·lacions de Can Llong.

El CN Terrassa presentarà una convocatòria formada per vuit nedadores i catorze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López i Cesc Reina. En l’apartat femení, intervindran Janna Blaya, Andrea Feng Prades, Maria Buch, Aida López, Berta Martínez, Queralt Velasco, Laia Redondo i Mia Moral.

De la mateixa manera, en categoria masculina, participaran Guillem Pérez, Eric Rodelas, Mario Mollà, Ferran Siré, Adrián Santos, Albert Mataró, David Benítez, Enrique Prats, Víctor de Pablo, Guillem Lázaro, Adrià Roy, Pau Curtu, Jordi Pérez i Martí Mussons.

El Grand Prix Internacional Trofeu CN Sabadell es desenvoluparà en format contrarellotge i en tres sessions. La competició arrencarà dissabte a les 17.00h i es reprendrà diumenge amb dues sessions més, que començaran a les 9.00 i a les 17.00h, respectivament.