Cn Terrassa Natació

El CN Terrassa participa amb vint nedadors al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

Vint nedadors del CN Terrassa disputaran entre aquest divendres i diumenge el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres que se celebrarà a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició aplegarà 734 nedadors de 163 clubs diferents.

El tècnic del CN Terrassa, Raúl Navalón, afirma que el campionat no s’ha preparat específicament tenint en compte la proximitat de dates amb la Copa d’Espanya de Clubs de Natació que acollirà el CN Terrassa entre el 21 i el 23 de desembre. “És molt complicat preparar dues cites tan seguides, especialment quan una és en piscina de 25 metres i l’altra, en una de 50”.

L’equip egarenc parteix amb les absències dels dos mundialistes, Mario Mollà i Alberto Lozano. A més, nedadors de qualitat com ara César Castro surt d’una apendicitis i Esther Morillo ha patit un virus, per la qual cosa tots dos només competiran en els relleus. Els aspirants a medalla són Alejandro Calderón i Miguel Durán, en categoria masculina, i Laura Díaz i Carla Seco, en l’apartat femení, així com en bona part dels dotze relleus.

El Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda pel sistema contrarellotge. La competició s’iniciarà a les 9.30h i es reprendrà a les 17.30h. Diumenge, la jornada de tarda començarà a les 17.00h.